Читај ми!

„Ја могу све“, победа Саре и Бориса!

После тесног гласања и првог изједначења и након гласања публике, жири је одлучио да су победници вечерашњег шоуа „Ја могу све“ - Сара и Борис са песмом "Only Love Can Hurt Like This".

23.05 - Сара и Борис победници! Након додељивања додатних бодова од представника деце и одраслих, Сара и Борис и „Бенд и вокали“ били су изједначени са 63 поена, па је жири морао да одлучи коначног победника.

22.56 - „Пахуљице“ прошлонедељну награду од 1.000 евра доделиле Вањи Вртачи, којој су родитељи погинули у саобраћајној несрећи у августу.

22.53 - Мирјана и Кристина наступиле са нумером Sweet Dreams од Бијонсе „Ово је играчки најбоља до сада изведена нумера“, оценио Константин Костјуков. Одлука жирија: 46 бодова.

22.40 - Романтична и весела домаћа верзија легендарне музичке теме из Прљавог плеса зарадила је групи „До последњег даха“ 48 бодова. „Ово је било савршено несавршено“, истакла Даница Максимовић.

22.25 - Теодора сјајним гласом и наступом извела Dark Horse од Кети Пери. Теодори 38 поена од жирија.

22.15 - Мира и Боле Макареном размрдали студио! „Ово је генијално“, закључио је Рамбо Амадеус. Оцена жирија: 38 бодова.

22.05 - Уз оцену да су оставили бољи утисак него на прошлонедељном наступу, Борис и Сара са лаганом баладом добили су 44 бода.

21.50 - Јовано, Јованке хорски се орило студијом. „Бенд и вокали" добили похвале од Константина Костјукова за сценски и вокални део, и уз коментар Данице Максимовић и Рамба Амадеуса да је одлично што „су певали на нашем језику“ освојили 44 поена.

21.35 - Сјајним сценским наступом Бети Ђорђевић с песмом Почнимо љубав из почетка одушевила жири, који јој је доделио 48 бодова.

21.20 - Победнице из прве епизоде „Пахуљице“ наступиле са нумером Титанијум од Дејвида Гете и Сије. Уз поруку да су безгранично шармантне и симпатичне, али и да не смеју да се опуштају, „Пахуљице" однеле 37 бодова.

21.05 - Лагани почетак уз Бошка Дудварског са моћном баладом Саше Матића Дао бих јој срце своје. Уз мале замерке на вокално извођење, Бошко је код жирија зарадио 33 поена.

20.55 - Уз подсећање на прошлонедељне наступе такмичара почела друга епизода шоу-програма Ја могу све. Жири на челу са Константином Костјуковим спреман!

Након тријумфа „Пахуљица“, које су стекле симпатије код жирија и одушевиле гледаоце, остали такмичари покушаће да се изборе за место под рефлекторима.

У првој емисији учесници су показали раскошан таленат изводећи нумере по свом избору, али вечерас неће имати тај луксуз.

Из недеље у недељу, почев од 1. новембра, такмичари, појединаци и групе, боре се за наклоност чланова жирија и публике.

У свакој емисији жири бира најбољег такмичара, који потом награду од 1.000 евра по сопственом избору даје у хуманитарне сврхе.

У последњој емисији такмичења, гледаоци ће одлучивати о победнику коме ће припасти награда од 20.000 евра.

Музичко-сценски шоу-програм Ја могу све настао је у сарадњи РТС-а и продукцијске куће „Емоушн“. Водитељка је Драгана Косјерина.

 

 

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво