Радник пумпе нашао 5.500 евра и вратио свештенику из Пољске

Свештеник из Пољске изгубио је 5.500 евра на бензинској пумпи на ауто-путу Београд-Ниш код Параћина, али је тај новац пронашао радник пумпе и вратио га власнику.

Свештеник је износ од 5.500 евра понео као хуманитарну помоћ свештенству Параћина и избеглицама. Новац је пронашао 34-годишњи Милош Величковић, радник на пумпи "Avia" коју држи компанија „Михајловић“.

Прота га је благосиљао и частио са 500 евра, којима ће Величковић сутра частити колеге и другаре.

Свештеник из Пољске је, у пратњи двојице свештеника из Србије, данас био на пумпи, купили су гориво и платили чековном картицом, објаснио је Величковић телевизији „Канал М“.

„После њиховог одласка видео сам свежањ новчаница од по 500 евра, укупно 5.500 евра. Новац сам узео и позвао полицију и шефа“, рекао је Величковић.

Убрзо се јавио и пољски свештеник, коме у компанији не знају име, преузео новац, благосиљао Величковића за добра дела и частио га са 500 евра.

Компанија „Михајловић“ је бензинску пумпу "Avia" закупила пре годину дана, од када и Величковић ради.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво