Читај ми!

Натерао полицију да га чека испред спаваће собе, док...

Америчка полиција дошла je да ухапси осумњиченог у Џексонвилу, aли је морала да чека скоро до јутра јер се он са партнерком закључао у приколици и водио љубав нешто мање од седам сати!

Рајан Патрик Баутиста (34) ухапшен је на Флориди после шест и по сати чекања испред његове приколице и доласка интервентне полицијске службе, односно "SWAT" тима, преноси Танјуг.

Када је полиција с налогом за хапшење покуцала на врата око 21.30, Баутиста и његова партнерка Лини Хан су одбили да отворе врата, рекавши да ће се предати полицији ако их пусте да прво воде љубав.

Полиција је пристала, али после вишечасовног чекања одлучила је да у помоћ позове интервентну јединицу. Ухапшен је нешто после 4 часа ујутру!

Баутиста је осумњичен да је присилно држао једну особу у својој кући и додатно је оптужен што није одмах отворио врата и предао се полицији.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво