Читај ми!

Нова власт у Мерошини

Иступањем одборника УРС-а из коалиције са СПС-ом и ДС-ом, и изласком три одборника из СПС-а, у општини Мерошина формирана нова владајућа већина са СНС-ом. За председницу општине изабрана Сања Стајић из УРС-а. На челу парламента је Бојан Нешић из СНС-а.

У општини Мерошина формирана је нова владајућа већина са СНС-ом и смењена комплетна владајућа гарнитура, иступањем одборника УРС-а из коалиције са СПС-ом и ДС-ом и изласком три одборника из СПС-а,.

За нову председницу општине изабрана је Сања Стајић, чланица УРС-а, уместо досадашњег председника Слободана Тодоровића из редова СПС-а. На челу парламента сада је Бојан Нешић, (СНС), пошто је нова владајућа већина сменила са тог места Сању Миладиновић из ДС-а.

Тодоровић и Миладиновић потврдили су за РТС да су на данашњој седници Скупштине смењени и сви директори и руководиоци из редова СПС-а и ДС-а, као и комплетно општинско веће. Они су најавили да ће реаговати због нерегуларности те седнице, која је заказана само два сата после смене председника парламента.

На претходним изборима највише гласова у мерошинској општини освојили су СПС, ДС и УРС, који су до данас са Реформистичком странком и Групом грађана "Југбогдановачка река" чинили власт, са 29 од укупно 37 одборника те скупштине. СНС је освојила четири одборничка мандата.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 23. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара