Читај ми!

Мандић: Постојали страшни спинови и кампања да ће се пролити крв

Неко је желео да оспори право Митрополији црногорско-приморској да устоличи свог митрополита Јоаникија тамо где се устоличавају митрополити, у својој кући, у Цетињском манастиру, рекао је за РТС један од лидера Демократског фронта Андрија Мандић.

Према речима Андрије Мандића, постоји могућност да се организују протести онако како то закон препознаје али да "Мило Ђукановић, који је организатор и инспиратор читаве те акције, није желио да то уради".

"Важно је истаћи да су постојали страшни медијски спинови и да се водила снажна кампања да ће се пролити крв, да ће бити жртава. Чак су биле и званичне процјене полиције које нам је саопштио премијер Кривокапић да се то не може завршити без жртава", навео је Мандић.

"Сада са ове дистанце, на Влади је да се све то поново преиспита, да се види да ли су ти људи који су правили такве процјене и дозволили да се скуп који није најављен одржи, да се запријече саобраћајнице. Да ли је то било случајно или су они имали координацију и контакт са оним који је желио да кроз најављене ексцесе заустави устоличење митрополита Јоаникија", додао је Мандић.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво