Читај ми!

Мандић: Постојали страшни спинови и кампања да ће се пролити крв

Неко је желео да оспори право Митрополији црногорско-приморској да устоличи свог митрополита Јоаникија тамо где се устоличавају митрополити, у својој кући, у Цетињском манастиру, рекао је за РТС један од лидера Демократског фронта Андрија Мандић.

Према речима Андрије Мандића, постоји могућност да се организују протести онако како то закон препознаје али да "Мило Ђукановић, који је организатор и инспиратор читаве те акције, није желио да то уради".

"Важно је истаћи да су постојали страшни медијски спинови и да се водила снажна кампања да ће се пролити крв, да ће бити жртава. Чак су биле и званичне процјене полиције које нам је саопштио премијер Кривокапић да се то не може завршити без жртава", навео је Мандић.

"Сада са ове дистанце, на Влади је да се све то поново преиспита, да се види да ли су ти људи који су правили такве процјене и дозволили да се скуп који није најављен одржи, да се запријече саобраћајнице. Да ли је то било случајно или су они имали координацију и контакт са оним који је желио да кроз најављене ексцесе заустави устоличење митрополита Јоаникија", додао је Мандић.

среда, 22. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара