Читај ми!

Жена и дете погинули у експлозији код Осијека

У експлозији која се догодила у месту Бијело Брда код Осијека су смртно страдали 37-oгодишња жена и малолетни дечак, а повређено је још троје деце, саопштила је осјечко-барањска полиција.

Полицијајци су по доласку на место несреће у породичној кући у Бијелом Брду затекли тела жене и дечака, док је троје повређене деце превезено у осјечки Клинички болнички центар, потврдио је за агенцију Хина портпарол Полицијске управе осјечко-барањске Даријо Премец.

Он је додао да је реч о експлозији за сада непознатог експлозивног средства, као и да се очекује почетак увиђаја, којим ће се утврдити све околности несреће.

Премец није могао да потврди писања појединих интернетских портала по којима су деца бомбу наводно пронашла на игралишту и донела је кући.

ХРТ је незванично сазнао да је реч о ромској породици и да су деца бомбу пронашла на оближњем игралишту.

Јутарњи лист на свом сајту наводи да су деца пронашла две ручне бомбе и донела их кући, а неко од њих је једну бомбу активирао.

Осмогодишња девојчица била је у тренутку након експлозије толико присебна да је трогодишњу сестру, која је једина неповређена, извела из куће.

У тренутку несреће отац и још два сина нису били у кући.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво