Читај ми!

Ухапшен син Јонуза Муслиуа због шверца дувана

Припадници МУП-а Србије ухапсили су, у породичној кући у бујановачком селу Кончуљ, Фатљума Муслиуа (32), сина председника Националног савета Албанаца Јонуза Муслиуа, због шверца дувана.

Јонуз Муслиу је агенцији Бета рекао да је полиција у његову кућа упала јутрос око шест сати, по налогу Специјалног суда из Београда, и оценио да су претрес и хапшење његовог сина Фатљума "притисак за исељавање Албанаца и насиље према Албанцима".

"Тачно око шест сати, када сам изашао у авлију, чуо сам: 'Стој или пуцам'. Све је било опкољено а полицајци са оружјем су рекли да имају налог за претрес. Прво су питали да ли имам оружје, на шта сам им одговорио да немам. Приликом претреса поломили су врата и стакло, поломљена су и улазна врата на две комшијске куће, тражили су дуван и оружје а, иако ништа нису нашли, ухапсили су мог сина", рекао је Муслиу.

Додао је да је исто тако било и раније, сваке друге или треће године, када се "правио спектакл са Албанцима".

"Ово је директна освета мени, а мој син ни крив ни дужан за то испашта. Ухапшен је а да приликом претреса нису нашли ништа од тога због чега су добили налог за претрес већ само телефон и ништа друго", рекао је Муслиу.

Раније је МУП саопштио да је полиција на територији Врања и Суботице ухапсила 13 особа и запленила 2.650 килограма резаног дувана и 1.000 боксова разних врста цигарета.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 22. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара