Читај ми!

Приведен због силовања пасторке

Брачни пар из села Суково код Пирота приведен због сумње да је очух годинама силовао пасторку у присуству њене мајке, потврђено РТС-у у пиротској полицији. Истрага је у току.

Случај силовања су пријавиле 22-годишња девојка – жртва силовања, и њена тетка.

Према речима девојке, први пут је силована још 2006. године, када је имала четрнаест година.

Мештани у селу су у шоку. Кажу да су знали да је осумњичени преке нарави, склон свађама, али нису претпоставили докле је то ишло. Комшиница ухапшених Мира Ђорић каже да јој се никада нису јављали, нису комуницирали са комшилуком.

Деда силоване девојке Миленко Пејчић рекао је да му ћерка и унука никада нису рекле шта им се дешава.

"Да смо знали шта се дешава, ми бисмо одмах реаговали и спречили насиље. Међутим, ми смо са зетом прекинули односе још пре неколико година, а ћерка и унука су долазиле код нас, али се нису жалиле. Унука је пре неколико дана побегла из куће, отишла код момка у град и затим све пријавила полицији", испричао је Миленко.

Брачном пару је одређен притвор. Истрага је у току.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво