Читај ми!

Тужилаштво: Претукао трудну жену након свађе око ручка, повреде уочио лекар на порођају

Одређен притвор 20-годишњем мушкарцу због сумње да је почетком месеца, након расправе око ручка, претукао ванбрачну супругу. Повреде је уочио гинеколог акушер у КБЦ Звездара приликом порођаја жене.

Суд је одредио једномесечни притвор Е. А. (2004) због сумње да је почетком априла применом насиља угрозио телесни интегритет ванбрачне супруге, тако што ју је након расправе око ручка ударао рукама у пределу ногу и глутеуса, услед чега је 20-годишња жена задобила повреде у виду хематома, саопштило је Прво основно јавно тужилаштво.

Како се наводи, повреде је констатовао гинеколог акушер у КБЦ Звездара приликом порођаја претучене жене.

Осумњичени је саслушан јуче, када је негирао извршење кривичног дела, након чега је Тужилаштво Првом основном суду у Београду поднело предлог за одређивање притвора у трајању од 30 дана.

Притвор је одређен због опасности да ће окривљени утицати на сведоке, међу којима су супруга, али и други чланови заједничког домаћинства.

Тужилаштво ће у току доказног поступка предузети све неопходне доказне радње за утврђивање тачног и потпуног чињеничног стања, након ћега ће донети одлуку о даљем поступању, наводи се у саопштењу.

среда, 15. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара