Читај ми!

Одложен протест таксиста

На молбу из кабинета премијера, штрајк таксиста који је био планиран за сутра померен је за 10. децембар, каже председник Савеза удружења таксиста Србије Александар Бјелић.

Бјелић је за Фонет рекао да ће сутра у 10 часова почети преговори са представницима Владе.

"Захтеви су условни оптпис дуговања, односно да сви они који редовно буду измиривали своје обавезе, неће имати проблема", објаснио је Бјелић.

Они који буду прескочили да своје обавезе уплате три пута, изгубили би дозволу, рекао је Бјелић, а држава би покренула поступак пленидбе имовине.

Према његовим речима, други захтев таксиста је повлачење из процедуре Закона о превозу путника и терета у друмском саобраћају.

"Разлог је тај што нисмо учествовали у доношењу тог нацрта и сама та решења за нас су неприхватљива", изјавио је Бјелић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара