Читај ми!

Чилић позитиван на допинг тесту

Нови тениски скандал у региону. Хрватски медији пренели су да је Марин Чилић био је позитиван на допинг тесту током турнира у Минхену.

Најбољи хрватски тенисер Марин Чилић био је позитиван на допинг тесту током АТП турнира у Минхену крајем априла и почетком маја, пренели су загребачки медији.

Наводи се да је Чилић за резултате налаза сазнао док је играо на Вимблдону и да је због тога предао меч другог кола Французу Кенију де Шеперу уз образложење да га боли колено, а након тога више није наступао. Чилић је уз исто објашњење отказао учешће на АТП турниру у Умагу.

"Тврдње о допингу ћемо да коментаришемо када будемо у могућности", изјавио је Јутарњем листу Чилићев менаџер.

У четвртак је Међународна тениска федерација суспендовала српског тенисера Виктора Троицког на 18 месеци због кршења правила о допингу. Троицки је проглашен кривим за пропуст приликом допинг контроле на мастерс турниру у априлу у Монте Карлу, када није дао тражени узорак крви.

Српски тенисер енергично је демантовао да је користио забрањене супстанце и најавио је жалбу Међународном суду за арбитражу у спорту.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара