"Орлови" за РТС: Бразил је фаворит, нисмо се обрукали

Репрезентативци Србије рекли су после пораза од Бразила да су дали све од себе, али да нису могли више против фудбалске велесиле.

Филип Костић био је веома агилан по левој страни, али његови продори отали су без резултата.

"И пре турнира смо знали, они у фаворити за освајање. Имали смо сјајних десет минута, могли смо да им дамо гол. Мени је јако жао. Утакмица са Швајцарском била је пресудна. Имали смо бод, хтели смо да узмемо три. Шта да радимо...", рекао је Филип Костић.

За Антонија Рукавину ово је било вероватно последње Светско првенство.

"Заслужено су победили, били су бољи за та два гола која сеу постигли. Одиграли смо добру утакмицу. Рекли смо 'ако не можемо да победимо Бразил и не треба да прођемо‘. Ипак, нисмо се обрукали. Имамо много младих момака, будућност је пред њима. Ово вече нисмо имали среће", каже Антинио Рукавина.

И Рукавина се слаже да је шанса пропуштена против Швајцарске.

"Кад се погледа на крају, са евентуалним бодом против Швајцарске можда би имали пласман. Али, окренули смо нови лист. Имали смо жељу да се освоји шест бодова, али нисмо у томе успели", каже Рукавина.

Голман Стојковић сматра да су "орлови" дали све од себе.

"Знали смо да идемо на велесилу. Кренули смо срцем, борили смо се... Имали смо две шансе, дали смо све од себе, али није могло боље", рекао је голман репрезентације Србије.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара