Милошевић за РТС: Имали смо најгоре тенденциозно суђење на СП!

Потпредседник Фудбалског савеза Србије Саво Милошевић био је гост Јутарњег дневника на РТС-у и том приликом истакао да стоји иза тврдње да је репрезентација на Мундијалу играла боље него код Муслина у квалификацијама и да је тенденциозно суђење судије Феликса Бриха пресудно утицало да "орлови" не оду у другу фазу.

Један од заменика Славише Кокезе је још једном изнео став да је Србија драстично оштећена у дуелу против Швајцарске и да је то директно утицало да се не пласира у нокаут фазу Светског првенства у Русији. 

"Ми нисмо много заказали и на основу приказаног у три утакмице ми смо заслужили да прођемо. Међутим, утицале су неке ванфудбалске ствари. Али то није оправдање", рекао је Милошевић и потом појаснио:

"Али желео бих да исправим и део јавности. Мене најмање занима недосуђени пенал. Ми смо имали најгоре тенденциозно суђење које може да има једна екипа! Оно што је радио Брих од 20. минута меча било је директно тенденциозно навијање на нашу штету, а у корист Швајцарске. Пенал је био само једна од тих одлука. Да смо имали фер суђење, ми бисмо до тог тренутка имали 2:0 или 3:0, и данас не бисмо спомињали пенал и то је чињеница", истако је он.

Упоредио је игру за време Муслина и сада код Крстајића: 

"Не можемо баш поредити игре у квалификацијама и на СП, јер квалитет противника није исти, али ја знам из искуства које имам да смо играли много боље", истакао је Милошевић.

Милошевић је прогнозирао да ће Белгија освојити Мундијал након што је избацила главног фаворита Бразил и додао да је најпријатније изненађење турнира Јапан, а најнепријатније су Немачка и Аргентина.

Број коментара 42

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво