Откази у последњи час

Репрезентативци Србије, велемајстори Драган Шолак, Роберт Маркуш и Бојан Вучковић, отказали су учешће на државном првенству за сениоре у шаху које се од 28. фебруара до 13. марта игра у крагујевачком хотелу "Шумарице".

Како је саопштено из Шаховског савеза Србије, њих ће, по унапред утврђеним критеријумима, заменити велемајстори Милош Перуновић, Игор Миладиновић и Бранко Тадић.

Уз њих учествују још велемајстори Иван Иванишевић, први фаворит турнира са рејтингом од 2.630 поена ФИДЕ, Бобан Богосављевић, Никола Седлак, Бранко Дамљановић, Дејан Пикула, Данило Милановић, Синиша Дражић и Бошко Абрамовић.

Учешће су потврдили и национални мајстор Горан Н. Тодоровић, млади Лазар Несторовић и актуелни јуниорски државни првак Владимир Луковић.

Игра се 13 кола по једнокружном Бергеровом систему (свако са сваким), слободан дан је 5. март, а наградни фонд и екстра хонорари за све учеснике износе 795.000 динара. Победнику припада награда 100.000 динара, као и екстра хонорар зависно од рејтинга на ранг листи ФИДЕ.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара