Читај ми!

Хвала публици

Најбољи либеро овогодишњег Европског првенства у одбојци, репрезентативка Србије Сузана Ћебић оценила је да је велика подршка публике у београдском Пиониру била пресудна за освајање златне медаље.

"Хвала публици која је веровала у нас, која је била уз нас од прве до последње утакмице, а посебно у полуфиналу и финалу. Да није било те феноменалне публике сигурно не бисмо оствариле овако велики успех", рекла је Ћебићева агенцији Бета.

Одбојкашице Србије су на ЕУ у Србији и Италији освојиле златну медаљу. У финалном дуелу победиле су Немачку са 3:2, а у суботу су истиом резултатом савладале Турску.

"Чини ми се да смо прилично лоше кренуле ово ЕП, али смо играле све боље како је такмичење одмицало. У четвртфиналном дуелу са Пољакињама показеле смо своју праву снагу и онда смо у истом ритму наставиле до краја", рекла је Сузана Ћебић.

Према њеној оцени, полуфинале и финале су биле утакмице пуне преокрета, какви се и очекују од завршнице шампионата.

"Више смо желеле победу, имале смо веће срце и зато смо победиле", казала је она.

Најбољи либеро овог шампионата проглашена је и за најбољу на својој позицији и на Светском првенству 2006. у Јапану. Она је рекла да је напредовала у игри у последњих пет година.

"Сада треба држати форму и жељу на истом нивоу. Покушаћемо да већ на Светском купу у Јапану, у новембру, обезбедимо пласман на Олимпијске игре у Лондону", рекла је Ћебићева, додајући да би то била "круна" ове репрезентативне сезоне за Србију.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара