Читај ми!

Нисмо блистали, победа најважнија

Српски одбојкаш оценили су после победе у последњем мечу трећег викенда Светске лиге да репрезентација није играла на очекиваном нивоу, али да је најважније што су савладали Јапан.

"Задовољни смо победом, нисмо блистали, али нам тријумф значи доста, посебно за играче који су први пут са нама и који су на овом турниру изнели највећи терет. Сада идемо у Нови Сад где ћемо покушати да забележимо победе и тражимо што бољи пласман у групи", рекао је Милош Никић.

Техничар Михајло Митић је истакао да је утакмица против Јапана једна од најтежих у његовој каријери.

"Ово је једна од тежих утакмица у мом животу. Доста је битно што смо успели да изађемо као победници. У оним сетовима које смо играли стрпљиво и паметно добили смо, а у онима у којима смо срљали смо изгубили. Јапанци су јако стрпљива и упорна екипа и зато су нам узели два сета", истакао је Митић.

Коректор Саша Старовић казао је да је било много осцилација у игри репрезентације Србије.

"Репрезентација Јапана је неугодан противник са којом се увек треба играти 100 одсто. Нисмо очекивали да ће данас тако добро да почну, нисмо успели да дођемо до своје игре, много је било осцилација.

Осећао се умор, доста утакмица за кратак период, али успели смо да освојимо два бода и враћамо се кући са победом", казао је Старовић.

Александар Атанасијевић је рекао да се његова екипа сада окреће предстојећем викенду Светске лиге који се игра у Новом Саду.

"Најважнија је победа. Нисмо играли сјајно, ја нисам одиграо на очекиваном нивоу. Показали смо да и када губимо можемо да се вратимо у меч. Окрећемо се турниру у Новом Саду без обзира да ли имамо или немамо шансе да одемо на финални турнир. Најбитније је да побеђујемо", рекао је Атанасијевић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара