Домаћину пето место

Литванија савладала Грчку (73:69) и освојила пето место на Европском првенству. Пресудила трећа четвртина и већи број расположених играча домаћег тима.

Репрезентација Литваније заузела је пето место на Европском првенству у кошарци, чији је домаћин. Литванци су у свом последњем мечу на турниру савладали Грчку (73:69), а обе репрезентације учествоваће у додатним квалификацијама за Олимпијске игре.

Грчка је добро почела меч у Каунасу, па је прву четвртину добила са 20:14. До полувремена, домаћа репрезентација успела је само да смањи резултат, али је у наставку заиграла знатно боље.

Пресудна је била трећа четвртина, коју су изабраници Кестутиса Кемзуре одиграли феноменални и добили са чак 24:11. Грчка, до краја меча, није успела да се врати у живот, иако су Хелени разлику успели да сведу на пристојних минус четири.

Чак шест литванских кошаркаша постигло је десет или више поена, а најефикаснији је био Поцијус са 13 поена. Са друге стране истакли су се Ник Калатес са 16 и Костас Куфос са 14 поена.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво