Читај ми!

Више од 500 девојчица учи кошарку од Марине Маљковић

Покрет за женску кошарку који је покренула Марина Маљковић после годину дана пројекта "Бесплатних школа кошарке за девојчице основношколског узраста" успео је да оствари запажен резултат и привуче више од 500 девојчица које уче о свим лепим стварима које кошарка нуди. Пројекат бесплатних школа кошарке за девојчице спроводи се на 12 локација – у Београду, Обреновцу, Пожаревцу, Оџацима и Младеновцу.

"Да будем прецизна, тренутно смо на броју 572, али се он из недеље у недељу стално повећава, јер се готово на сваком тренингу појаве нове девојчице, жељне да уђу у свет кошарке. То је још један доказ колико добра идеја уз реализацију вредних и посвећених људи и помоћ институција и пријатеља може да прерасте у изванредан пројекат, друштвено користан, у коме могу да уживају како девојчице, тако и њихови родитељи", изјавила је Маљковићева.

Доскорашња селекторка Србије ове сезоне остварила је и запажене резултате на клупи Галатасараја, са којим је стигла до полуфинала Еврокупа.

Пројекат бесплатних школа кошарке за девојчице спроводи се на 12 локација – у Београду у основним школама "Михаило Петровић Алас", "Краљ Петар I" и "Милена Павловић Барили" и спортским центрима "Визура спорт", "Милан Гале Мушкатировић", "Врачар", "Мајдан", "11. април", "Топ спин" и "Обреновац", као и у Пожаревцу и Оџацима, а од 8. априла викендом од 10 до 12 сати у Спортском центру "Љубомир Ивановић Геџа" у Младеновцу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 22. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара