Читај ми!

Бандовић: Следеће сезоне ћемо бити много јачи, Војводина је велики клуб

Тренер фудбалера Војводине Божидар Бандовић рекао је да има чиме да буде задовољан упркос поразу од Црвене звезде у финалу Купа Србије и додао да ће клуб следеће сезоне бити много јачи.

Фудбалери Црвене звезде савладали су новосадску Војводину 2:1 у финалу Купа Србије и освојили четврту узастопну дуплу круну.

"Честитам Црвеној звезди на победи, то је веома квалитетан тим. Што се тиче мог тима, задовољан сам како смо играли, имали смо доста шанси, нисмо их користили. Противник је имао шансе и дао је два гола. Код 2:0 смо имали велику прилику Радуловића, али је нисмо искористили. Могу да будем задовољан, имамо доста добру подлогу за будућност. Што се тиче нашег стила, то ћемо да гајимо. Данас смо показали начин на који хоћемо да играмо. Није лако Звезди направити толико шанси колико смо ми", рекао је Бандовић.

Војводина после пораза у финалу купа мора у последњем колу Суперлиге Србије да савлада лучанску Младост да би осигурала пласман у квалификације за Лигу конференција.

"Имамо још једну утакмицу у којој морамо да победимо да би отишли у Европу. Пресрећан сам што сам наставио то што смо започели, јер смо на добром путу. Следеће године ћемо бити много јачи, морамо да будемо, јер је Војводина велики клуб", закључио је црногорски стручњак.

Бандовић је Војводину преузео крајем прошле године, а недавно је продужио уговор до 2026. године.

понедељак, 03. јун 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије