Читај ми!

Фестивал голова ТСЦ-а и Радничког 1923, Чукарички бољи од Војводине

Фудбалери ТСЦ-а славили су 4:3 над крагујевачким Радничким 1923 у мечу четвртог кола плеј-офа Суперлиге Србије. Тим из Бачке Тополе се примакао на два бода од другопласираног Партизана и уједно места које води у квалификације за Лигу шампиона.

Изузетно интересантан дуел за љубитеље српског фудбала - представник Србије у Лиги Европе против највећег изненађења домаћег првенства. Сусрет Жарка Лазетића и Феђе Дудића, два стручњака који су у кратком временском периоду побрали прегршт хвалоспева за свој рад и резултате.

Домаћини у Бачкој Тополи су невероватним стартом одмах дали до знања Крагујевчанима да је треће место заузето и да неће моћи да се надају још једном феноменалном резултату.

Већ у шестом минуту је стрелац за ТСЦ био Саша Јовановић. Предност је дуплирана у 10. минуту преко Ифета Ђаковца. Играчи Жарка Лазетића су до трећег поготка стигли у 16. минуту, стрелац је био Немања Стојић.

Прилику да смање заостатак у првом полувремену, гости су имали у 43. минуту, али је Милутин Видосављевић промашио пенал. За разлику од Видосављевића, Ђаковац је у 56. минуту био сигуран са "бече тачке" за свој други погодак и 4:0 за ТСЦ. 

Крагујевчани су смањили преко Вајдија Салија у 60. минуту, па затим захваљујући аутоголу Немање Стојића у 78. минуту. Упорност Феђе Дудића и његових узданица се исплатила пошто је Никола Букумира у судијској надокнади смањио на 4:3. Ипак, ништа од ремија за госте, а ТСЦ је одахнуо чим се чуо звиждук за крај меча. Да је Видосављевић погодио пенал у првом полувремену, говорило би се о сензационалном преокрету.

Обе екипе се налазе на позицијама које воде у квалификације за Лигу конференција. ТСЦ се са 69 бодова примакао на два бода до другопласираног Партизана, који је играо нерешено против Напретка у Крушевцу 3:3.

Раднички је после три победе уписао и први пораз у плеј-оф рунди, тренутно су са 54 бода на четвртој позицији.

Чукарички близу четвртог места

Фудбалери Чукаричког савладали су Војводину у гостима резултатом 3:2 и пришли на само два бода Радничком 1923 који држи четврто место.

Први гол на мечу постигао је Бојица Никчевић у 11. минуту, што је био његов други лигашки погодак ове сезоне.

Вођство гостију удвостручио је Ђорђе Ивановић у 43. минуту.

Сусрет је био решен након 59. минута игре када је Игор Миладиновић постигао трећи гол за Чукарички.

Први погодак за Војводину постигао је Дејан Зукић у 79. минуту, да би Алекса Вуканови у самом финишу успео да смањи заостатак на један гол, али није било времена за домаће да дођу до изједначења.

Плеј-оф Суперлиге Србије, четврто коло:
Напредак - Партизан 3:3
ТСЦ - Раднички 1923 4:3
Војводина - Чукарички 2:3
Младост Лучани - Црвена звезда 0:1

понедељак, 20. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара