Читај ми!

Финале Европског првенства праћено и у Београду

По угледу на највеће светске градове, и у Београду је одржано групно гледање финала Европског шампионата, које је организовала компанија Хајнекен у Тржном Центру Галерија у Београду на води.

Тренер црно-белих Александар Станојевић мишљења је да су Италија и Енглеска показале највише на овом првенству, и да су заслужено играли финале. 

"Мислим да су селекције Италије и Енглеске заслужено играле у финалу. Мислим да су највише показале у овом периоду. Остао је тај тренд високог пресинга појединих екипа. Италијани су направили неки нови тренд игара као у њиховом национално првенству", рекао је Александар Станојевић, тренер ФК Партизан.

Много контроверзе изазвала је и чињеница да је турнир први пут одигран у 11 земаља. 

"Више сам лично очекивао од Белгијанаца, који су пре седам година направили велике резове у свом фудбалу и словили су за велике фаворите, баш као и Французи, које смо сви видели у завршници шампионата", истакао је Ивица Краљ, некадашњи репрезентативац Југославије. 

Оба полуфинала и финале одигран су у Енглеској, на Вемблију.


"Италија и Енглеска су много утакмица одиграле код куће. Енглези су пет мечева играли у својој домовини, само један сусрет одиграли су у Италији, на Олимпику у Руму. И Италијани су играли читаву групну фазу код куће. Мислим да им је то много помогло да се опораве и припреме за наредне мечеве", нагласио је Љубинко Друловић, фудбалски тренер.

Наредни Европски шампионат у фудбалу играће се 2024. године у Немачкој. 

понедељак, 29. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво