„Балканика“ упечатљива у Амстердаму на манифестацији "Eurovision In Concert"

Након Тел Авива где су започели промотивну турнеју и оставили упечатљив утисак, српски представници на „Евросонгу“ наступили су и на једом од највећих и најпосећенијих предевровизијских догађаја, "Eurovision In Concert" који се традиционално одржава у Амстердаму.

„Балканика“ упечатљива у Амстердаму на манифестацији "Eurovision In Concert" „Балканика“ упечатљива у Амстердаму на манифестацији "Eurovision In Concert"

Да је реч о својеврсној генералној проби пред евровизијски спектакл, сведочи податак да је из године у годину све већи број земаља учесница којима је овај концерт незаобилазна станица на путу ка великој евровизијској сцени. 

У суботу увече, у арени „Афас лајв“, једној од најатрактивнијих концертних дворана у у главном граду Холандије која је била испуњена евровизијским обожаваоцима из Европе и света, представили су се музичари из чак 32 земље од 43 колико је потврдило учешће на овом престижном такмичењу које се одржава у Лисабону.

Сања Илић и „Балканика“ наступили су 24. а публика је наше музичаре поздравила аплаузом и овацијама. Обожаваоци и представници медија највише су се интересовали за традиционалну музику са наших простора, за специфичан спој са модерним звуком као и за поруку коју носи песма Нова деца

Беспрекорна организација и одлична атмосфера у арени „Афас“ за коју је, осим одличне музике, био задужен и искусан водитељски пар Корналд Мес и двострука представница Холандије на „Евросонгу“ Едсилија Ромбли, оставили су добар утисак на посетиоце с обе стране бине и дали ветар у леђа онима који ће евровизијском лађом запловити у мају у Португалији.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 29. мај 2024.
17° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије