Дарија данас брани боје Србије

Финале „Дечје песме Евровизије“ коначно је стигло, а данас ће се од 16.00 часова такмичити представници 19 земаља, а Србију ће представљати Дарија са песмом „Подигни глас“.

У пољском граду Гљивице све је спремно за велико финале „Дечје песме Евровизије“. Представници 19 земаља напорно су током недеље усавршавали своје наступе, а сада је коначно дошло време да запевају пред публиком читаве Европе.

Током финала гледаоци ће моћи да уживају у наступима Албаније, Јерменије, Аустралије, Белорусије, Француске, Грузије, Ирске, Италије, Казахстана, Малте, Северне Македоније, Пољске, Португалије, Русије, Србије, Шпаније, Холандије, Украјине и Велса.

Дарија ће, са песмом Подигни глас, наступити последња, под редним бројем 19. Директан пренос такмичења почиње у 16.00 часова на Другом програму РТС-а. 

Како гласати?

Прва фаза гласања почела је у петак и траје до почетка финала, а гласа се путем званичног сајта. Гледаоци морају да погледају кратак преглед свих 19 такмичарских песама, након чега могу да почну са гласањем.

Потребно је да гласате за најмање три, а можете гласати за највише пет земаља. Могуће је гласати и за своју земљу.

Друга фаза гласања почиње након што се заврши последњи наступ и трајаће око 15 минута. Иста правила важе и у овој фази, можете гласати за најмање три, а највише пет земаља и поново можете гласати за Србију.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво