Подржите Дарију, гласајте на „Дечјој Евровизији“

У недељу се одржава „Дечја песма Евровизије“. За разлику од „велике“ Евровизије, на такмичењу за најмлађе можете гласати за своју земљу. Сазнајте како.

Гласање за такмичаре на „Дечјој песми Евровизије“ почиње вечерас у 20 часова, а гласа се путем званичног сајта Дечје песме Евровизије.

Коначни резултати такмичења се одређују удруженим гласовима публике и стручног жирија, који чине три музичка професионалца и двоје деце.

Гласање публике одвијаће се у две фазе.

Прва фаза почиње вечерас у 20 часова. Гледаоци морају да погледају кратак преглед свих 19 такмичарских песама, након чега могу да почну са гласањем.

Потребно је да гласате за најмање три, а можете гласати за највише пет земаља. Могуће је гласати и за своју земљу.

Прва фаза гласања се завршава у недељу у 15.59, непосредно пре почетка преноса „Дечје песме Евровизије“, који можете гледати на Другом програму РТС-а.

Друга фаза гласања почиње након што се заврши последњи наступ и трајаће око 15 минута. Иста правила важе и у овој фази, можете гласати за најмање три, а највише пет земаља и поново можете гласати за Србију.

Дарија ће, са песмом Подигни глас, у недељу наступити последња, под редним бројем 19.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво