Одлична атмосфера у српском тиму, Дарија спремна за финале

Пробе за такмичење за „Дечју песму Евровизије“ која се ове године одржава у Пољској су у току. Пренос је у недељу од 16 сати на Другом програму РТС-а, а гласање почиње вечерас од 20 часова и трајаће до почетка спектакла.

Наша представница Дарија Врачевић одлично се показала на великој евровизијској сцени у арени града Гљивице, али и пред домаћинима, другим делегацијама и новинарским екипама из целог света.

„Иза нас су две значајне сценске пробе, Дарија се показала као поуздан певач, даје одличне интервјуе и дружи се са свим вршњацима“, каже шефица делегације Србије Силвана Грујић.

Ове године своје гласове укрстиће деца из 19 земаља.

„Могу слободно да кажем да је лепа атмосфера у српском тиму, Дарија је задовољна и мотивисана и додатни тренутак је то што је извучена да наступа на деветнаестом месту“, истиче Силвана Грујић.

Публика из свих крајева света може бесплатно да гласа преко интернета на сајту „Дечје песме Евровизије“ од вечерас до почетка такмичења у недељу, 24. новембра, у 16 сати. Гласаће се и 15 минута током преноса.

„У 20 часова гласајте за мене, наравно и ви из Србије можете да гласате за мене, волим вас“, поручује Дарија.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво