Дневни магазин културе

Изабела Милановић

 

У емисији Културни кругови данас ћемо најавити премијеру представе „Мистерија Душан Васиљев” Дуње Матић у режији Марка Челебића, која је заказана за 18. април у Битеф театру. Овом представом биће обележен век од смрти нашег чувеног песника.

Чућемо како је протекао почетак 8. фестивала „Позоришно пролеће” у Шапцу, који траје до 20. априла под слоганом „Човекова судбина ‒ снови и стварност”.

Биће речи данас и о двема изложбама које су синоћ отворене у Београду. Ликовна галерија Коларчеве задужбине обележава шест деценија постојања групном изложбом „Пут у ново?”, док Културни центар Град прославља 15. рођендан изложбом „Љубав у КЦ Град” младе уметнице Изабеле Милановић, са којом ћемо данас разговарати у Културним круговима. Говорићемо и о изложби „Београд: двадесете године двадесетог века“ у организацији Историјског архива Београда и Југословенске кинотеке.

Емисију припрема и води Сара Арсеновић.

Културни кругови Културни кругови

Autor:
Група аутора

Централна културно-уметничка емисија Радио Београда 2. Како би што успешније повезивали информативну и аналитичку компоненту говора о култури у јединствену целину и редовно пратили ритам културних збивања, Кругови имају магазински карактер. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво