Читај ми!

Корак до финала

Данас се играју два полуфинална сусрета Купа Србије у фудбалу. У Крагујевцу се од 16 часова састају Раднички и Војводина, док од 19 на стадиону `Рајко Митић`, уз пренос на програму Радио Београда 1 играју Црвена звезда и Партизан. У сусрет овим дуелима из града на Лепеници јавља се Ранко Стојиловић, његов саговорник је тренер домаћина Феђа Дудић, који је напросто препородио Крагујевчане, истински хит ове сезоне. Владе Радичевић је разговарао са две легенде вечитих ривала, Радетом Заладом и Драгишом Бинићем. Нажалост, ситуација је таква да и ово морамо да знамо: Милош Милановић биће главни судија на полуфиналу Купа Србије између Црвене звезде и Партизана, а на утакмици у Крагујевцу главни арбитар биће Момчило Марковић. Победници ова два меча играће финале 23. маја на стадиону `Лагатор` у Лозници

За нама је Импресиван дан када су у питању српски представници на Европском шампионату. Девојке из Србије јуче су обезбедиле чак девет медаља, најмање бронзаних, то је подвиг какав се не памти. Данас су на реду момци у рукавицама, у рингу ће се , такође за најмање бронзано одличје, борити, од наших Раде Јоксимовић, Омер Аметовић, Тамир Галанов, Назиф Сејди, Вахид Абасов, Јован Николић, Алмир Мемић, Растко Симић и Вељко Ражнатовић.

 Одбојкаши Партизана изједначили су скор у финалној серији плеј офа за одбојкаше, јуче су победом 3:2 дошли у прилику да потпуним преокретом , у петак, дођу до титуле првака. Код дама, Јединство из Старе Пазове убедљиво, за сада, у дуелима са ТЕНТ-ом, два прва меча девојке из Срема су решиле у своју корист, вечерас је на реду трећи, од 19 часова, уз пренос на Другом телевизијском каналу РТС-а. За нашу емисију говоре тренери ових екипа, Јово Цаковић и Игор Жакић.

Српски кик боксери освојили су 12 медаља на "Топ тен" Европском купу у Пловдиву у врло јакој конкуренцији. Селекција Србије је, у женским и мушким категоријама, освојила пет златних, три сребрне и четири бронзане медаље. Наш саговорник је Душко Басрак, председник Кик бокс савеза Србије,са њим разговара Снежана Пантовић.

Богат спортски дан дефинитивно је пред нама. Информиштите се о свим актуелностима у `Спортском журналу` Радио Београда 1, у чијој реализацији учествују Мирослав Антонијевић и Бојана Туфегџић.

Уредник и водитељ је Жељко Стефановић.

 

 

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара