Читај ми!

Смедеревци у елити

Клуб малог фудбала Смедерево доминирао је кроз првенство Друге футсал лиге Србије и на крају баладе осовјио трон, односно обезбедио улазак у елитну дивизију. Предвођени Гораном Лазићем, председником, одличним тренером Владаном Цветановићем, који је тим правио из почетка, бројним навијачима, играчи Смедерева заиста су бриљирали на паркетима широм земље. Уз то, Урош Николић је био МВП тог ранга такмичења, Немања Пауновић голгетер лиге са 35 постигнутих погодака,а наш саговорник је Матеја Ћирка, Вршнанин родом, такође један од истински бисера српског футсала. Још увек срећан због тријумфа, обећава да ће Смедеревци и у новом окружењу, у Супер лиги, играти с навећим амбицијама и уз максимално жељу за победама, то- каже- дугују и граду, као и ретко оданим навијачима.

Ватерполисти Новог Београда забележили су и четврту победу у четвртфиналној групи А Лиге шампиона, пошто су на свом базену победили екипу Марсеља резултатом 13:10. Новобеограђани су тако по други пут у топ 8 фази елитног такмичења савладали француског представника, јер су и у првом мечу у гостима тријумфовали са 14:13. Чућемо шта о сусрету са Французима кажу Никола Јакшић и тренер Живко Гоцић.

Кошаркаши Минесота тимбервулвса савладали су Денвер нагетсе резултатом 106:99 у првом мечу полуфиналне серије Западне конференције НБА лиге.  Минесота је предвођена својим најбољим играчем Ентонијем Едвардсом успела да "украде" прву утакмицу на гостујућем терену и дође до предности пред наставак серије. Никола јокић за РТС с поштовањем прича о ривалу, али каже да је ово била тек једна од седам утакмица и да верује у коначни тријумф Денвера.

Фудбалери Интера победили су на свом терену екипу Њујорк Ред Була резултатом 6:2 у мечу МЛС лиге.Лионел Меси бриљирао је на овој утакмици, пошто је забележио пет асистенција и једном се уписао у листу стрелаца. Фудбалери ПСВ Ајнховена освојили су титулу у холандском првенству, пошто су на свом терену савладали Спарту из Ротердама резултатом 4:2 у 32. колу Ередивизије. Возач Ред Була Холанђанин Макс Ферстапен био је најбржи у квалификацијама и освојио пол позицију уочи трке за Велику награду Мајамија у Формули 1, која се вози у 22 часа.

Уредник и водитељ је Жељко Стефановић.

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара