Читај ми!

Ко су тајни купци и шта раде?

Вероватно сте током обиласка разних продавница налетели на тајног или тајновитог купца, а да то нисте ни знали. То су купци који обилазе продавнице и услужне центре представљајући се као обични купци, а задатак им је да прикупљају што више корисних инфомација за компаније које желе да побољшају квалитет услуга које пружају. Овом темом бавила се колегиница Биљана Шујдовић.

У овом издању емисије говоримо и о значају  вишејезичности на интернету - теми којој је посвећена велика конференција која се одржава у Београду. Саговорник на ову тему нам је Душан Стојичевић, заменик председника Управног одбора Регистра националног интернет домена Србија.

Чућемо несвакидашњу причу о мештанима села Жељуша код Димитровграда који  зауставили радове на обнови улице Маршала Тита јер с матрају да су им реконструнструкцијом нарушени прилази. Они захтевају да се све врати у првобитно стање, а из локалне самоуправе најављују ревизију пројекта.

У јутарњем програму још:
- у редовној рубрици четвртком "Здрави били" говоримо о проширеним венама.
- најављујемо манифестацију "Сусрети српских земаља на Јахорини"
- најављујемо ретроспективну изложбу „Испред времена и изван" Владана Радовановића у Музеју савремене уметности у Београду.

Уредник и водитељ Миша Стојиљковић

Пробудите се уз Радио Београд 1!

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво