Читај ми!

Кад креативци „сагоре“

Свакоме је сопствена мука највећа; водећи се тим принципом, тешко налазимо разумевање за богате и/или успешне који пате од сличних проблема као и сви – депресија, притисак на послу, очекивања да стално будете најбољи могући, замор, стрес, сагоревање у обавезама без бриге о себи.

Ипак, када узмемо у обзир да уз придев „музичка“ или „креативна“ готово редовно иде и именица „индустрија“, наши омиљени глумци, редитељи, писци, музичари и бендови су врло вероватно током каријере ишли преко својих физичких и психичких граница. Када се у томе крије бриљантност и испуњење уметничког нагона, а када чисто сагоревање у обавезама и послу, зарад профита? О томе су на недавно одржаној Контакт конференцији говорили Лана Николић, новинарка и активисткиња, Дејан Николић, психотерапеут, Марко Шелић Марчело, писац и музичар, и Марко Стојановић Луис, кантаутор, музичар, а ми преносимо најважније детаље од 13 часова.
У наставку, ту су и друге теме. Слушамо песме објављене на данашњи датум, сећамо се и албума издатих 28. марта, а подсетићемо и на рођендане музичара. Сем музичких тема (Приче о песмама, нове нумере, полусатни блок музике из Србије и региона), скрећемо пажњу и на поподневне гужве у саобраћају као и на занимљиве концерте, свирке, фестивале и сличне догађаје.

Емисију води Круна.

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво