Soba panike

Meg je nedavno razvedena supruga milionera koja sa kćerkom Sarom traži novi smeštaj. Odlučuje se za staru višespratnicu na Menhetnu.

Kuća u svom središtu ima blindiranu sobu sa sistemom nadzora u koju se stanari mogu sakriti od neželjenih gostiju. Blindirana soba izaziva pažnju Meg, ali ona ni ne sluti da će ubrzo morati da je iskoristi. Nedugo zatim provalnici upadaju u kuću misleći da je prazna, a Meg i Sara užasnute ulaze u sobu panike. Tu započinje opasna igra mačke i miša s trojicom muškaraca, Bernhamom, Raulom i Džuniorom. Ali, tu postoji i još jedna tajna, Meg i njena kćerka ne znaju da je Bernham dizajnirao sobu panike i da je upravo ta soba njegov cilj, jer je unutra skriven novac.

S jedne i druge strane prisutno je dramatično iščekivanje: provalnicima preti svitanje dana i policijska opsada, a porodici zarobljenoj u vlastitoj kući nedostaje insulin za Saru koja boluje od šećerne bolesti.

Uloge: Džodi Foster, Kristen Stjuart, Forest Vitaker, Džared Leto...

Režija: Dejvid Finčer

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво