РТС ординација

У РТС ординацији доказани врхунски стручњаци на једноставан начин презентоваће информације о унапређењу и одржању здравља, о новим методама лечења и дијагностике...

Познате личности културног и јавног живота Србије, повераваће своје начине излечења и борбе са разноврсним здравственим тегобама а биће, уместо вас и пацијенти, на којима ће бити спроведени неки од здравствених прегледа у ТВ студију „РТС ординације". Ваше омиљене рубрике, неће изостати ни у новој сезони: корисни, практични савети о исхрани и увек занимљиве теме у сегменту „Истине и заблуде".

http://www.rts.rs/upload/storyBoxFileData/2016/02/02/10080648/ordiacija-s.jpg

"РТС ординација" је први информативно- забавни телевизијиски шоу програм посвећен здрављу а поверење аудиторијума и континуитет праћења стечен је захваљујући интерактивном, савременом и одговорном приступу који гледаоцима нуди да на пријемчиве начине сазнају, науче и евентуално примене све што је важно за очување и побољшање здравља.

Тим емисије, на челу са ауторком Маријом Поповић, у новој телевизијској сезони „РТС Ординације" припремио је 40 нових тематских целина посвећених очувању и унапређењу здравља. Атрактивно студијско телевизијско решење, усклађено са одговорним телевизијско- новинарским садржајима који су утемељени на провереним научним сазнањима, необориво добри савети и најактуелније информације- то је "РТС Ординација".

Током две телевизијске сезоне, "кроз РТС ординацију" прошло је око 400 гостију. У оквиру педесет емисија, говорило се о многим најзначајнијим здравственим темама а у новом циклусу, фокус је на најактуелнијим областима медицине, односно јавног здравља...

У новој сезони емисије „РТС ординација", учићемо заједно како се превазилази свакодневни стрес, у томе ће нам помоћи стручњаци али и познате личности које ће отворено говорити како су превазишли личне болне тренутке.

Аутор и водитељ емисије је Марија Поповић, редитељ Петар Станојловић.

број коментара 0 Пошаљи коментар