Приђи ближе

Одељење II-3 добило је новог професора српског. То је директорка, чија опседнутост романтичном поезијом, у комбинацији са ригорозном дисциплином, изазива негодовање одељења и жељу да се Арсић врати.

Међутим, II-3 ће се тек на сугестију Бебине сестре од тетке, Вишње, одлучити на акцију. Вишња има решење и за Ањине и за Бебине љубавне проблеме, док се Зека сналази сам. Његов избор девојке изненадиће Тамару. То није ништа у поређењу са изненађењем које бенду спрема код Велисављевића презадужени Деки.

Играју: Радослав Миленковић, Весна Станковић, Срђан Ивановић, Жељко Митровић, Јована Андрић, Милош Јовић, Александра Пантић и др.

Извршни координатор серије је Невена Младеновић-Благојевић, уредник Тамара Вешковић, сценариста Даница Пајовић, композитор Владимир Граић, музички уредник Ана Павловић, продуцент Милорад Конрад, сценографи Мирослава Андрејевић и Марија Познановић, костимограф Сузана Глигоријевић, монтажер Ненад Џодић, директор фотографије Зоран Синђелић и редитељ Петар Станојловић.

број коментара 6 пошаљи коментар
(недеља, 02. мај 2010, 13:17)
Jelena [нерегистровани]

extra

Najbolja serija do sada....Fenomenalna

(недеља, 02. мај 2010, 07:58)
anonymous [нерегистровани]

odlicna serija

Iako pripadam starijoj grupi gledalaca,moj suprug i ja gledamo ovu izvrsnu seriju,kad god smo u prilici,ovde u dijaspori.Samo napred,mladi glumci!

(субота, 01. мај 2010, 21:08)
anonymous [нерегистровани]

5210

fenomenalno!!!

(петак, 30. апр 2010, 21:28)
:) [нерегистровани]

serija

serija je ok.....

(среда, 28. апр 2010, 16:19)
anonymous [нерегистровани]

super je

ekstra je bas je super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(уторак, 27. апр 2010, 20:23)
anonymous [нерегистровани]

najjaca je

serija je iskidala...najbolja je