Читај ми!

Који је најбољи нов аутомобил испод 20.000 евра?

Уколико имате између 10.000 и 20.000 евра које можете да потрошите на куповину новог аутомобила или вам плата дозвољава да узмете кредит, односно лизинг од 200 евра месечно, овонедељна емисија одговориће на питање шта је најбоља куповина.

Екипа емисије САТ окупила је 21 модел који припада категорији најјефтинијих нових аутомобила у нашој земљи. Иако званично у ценовницима има и више возила која су доступна по одговарајућој цени, ово ће бити прича о врлинама и манама оних који су у тренутку снимања били заиста доступни у понуди и чији је примерак био регистрован као тест-возило.

На списку су се нашли поједини модели који коштају доста мање од постављене границе док су се поједини увукли у ову категорију само зато што за њих тренутно важе посебни попусти. У сваком случају, видећете које од њих је екипа САТ-а издвојила као своје фаворите, јер од њих 21 не могу сви бити најбољи.

Уредник и водитељ је Младен Алвировић.

Реприза емисије је недељом у 00.05 на Првом програму.

САТ САТ

Autor:
Младен Алвировић

Сви који траже актуелну и, пре свега, корисну информацију из области саобраћаја, аутомобилизма и туризма већ пуних 30 година окупљени су око емисије САТ, емисије и за возаче и за пешаке. [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара