Балканском улицом: Кемал Монтено

Емисија у којој гости, значајна имена историје духа Београда и Балкана, говоре о сновима, о успеху у великом граду и тренуцима среће и туге који су им обележили живот.

Емисија "Балканском улицом" је портретска емисија у којој гости - значајна имена историје духа Београда и Балкана, признати уметници, спортисти, новинари, адвокати, лекари... говоре о тренутку доласка са железничке станице уз Балканску улицу у Београд, о сновима о успеху у великом граду и тренуцима среће и туге који су им обележили живот.

Значајан сегмент емисије су инсерти из богате архиве Телевизије Београд која је пратила рад већине саговорника из "Балканске улице".

До данас је "кроз Балканску" прошло око 300 значајних личности који су својим искреним исповестима код гледалаца изазивале и сузе и смех.

Емисија је велику популарност и врло често епитет "култна" стекла пре свега избором врхунских саговорника који су задобили поверење ауторке Весне Дедић и пристали да, неки и по први и једини пут, пред телевизијским камерама, испричају своју животну причу.

Већ седму телевизијску сезону по оцени гледалаца и критике "Балканском улицом" је једна од најгледанијих емисија на српским телевизијама, омиљена и код гледалаца који програме РТС-а прате преко сателита.

Аутор: Весна Дедић

број коментара 3 Пошаљи коментар
(четвртак, 01. авг 2013, 05:24) - nesa [нерегистровани]

u srcu juga

Uvek divna emisija.A Kemal je izvanredan gost.Toliko topline,lepote i emocija za nas rasutih po svetu.I kako rece Kemo ljubimo se ovde,posecujemo i pomazemo jedni drugima.A kada cujemo ovakve pesme placemo iskreno ne skrivajuci to,ubedjeni da smo imali ne samo veliku estradu vec sport,kulturu,jaku i mocnu zemlju.Delimo Kemale sa tobom misljenje da je raspad delo zlih ljudi.Zelim tebi i tvojoj porodici dobro zdravlje.

(среда, 31. јул 2013, 22:15) - sandra [нерегистровани]

sjajno, divno

joj pa ovo je prelepo.. toliko drag i divan i pricljiv i emotivan.. nemam reci!sve pohvale na izboru gosta, svaka cast Vesna! Puno pozdrava i vama i kemi iz kanade.

(уторак, 30. јул 2013, 16:07) - anonymous [нерегистровани]

Jedna od mojih top 10

Ova emisija Vam je preeedivna, prelepa, i sve najlepse sto se moze reci. Gitara, pesma, prica, emocija, iskrenost, toplina...
Da si ziv i zdrav, Kemice, stotinu leta.

Pozdrav!
P.s. Dajte vise kvalitetnih emisija

Балканском улицом Балканском улицом

Аутор:
Весна Дедић

Значајне личности, чија су имена и стваралаштво уткани у историју духа Београда и Балкана, у емисији „Балканском улицом“ већ петнаест година заредом- говоре о својим сновима о успеху у великом граду али и о тренуцима среће и туге, који су им обележили живот. [ детаљније ]