Балканском улицом: Данка Нововић

Емисија у којој гости, значајна имена историје духа Београда и Балкана, говоре о сновима, о успеху у великом граду и тренуцима среће и туге који су им обележили живот.

Емисија "Балканском улицом" је портретска емисија у којој гости - значајна имена историје духа Београда и Балкана, признати уметници, спортисти, новинари, адвокати, лекари... говоре о тренутку доласка са железничке станице уз Балканску улицу у Београд, о сновима о успеху у великом граду и тренуцима среће и туге који су им обележили живот.

Значајан сегмент емисије су инсерти из богате архиве Телевизије Београд која је пратила рад већине саговорника из "Балканске улице".

До данас је "кроз Балканску" прошло око 300 значајних личности који су својим искреним исповестима код гледалаца изазивале и сузе и смех.

Емисија је велику популарност и врло често епитет "култна" стекла пре свега избором врхунских саговорника који су задобили поверење ауторке Весне Дедић и пристали да, неки и по први и једини пут, пред телевизијским камерама, испричају своју животну причу.

Већ седму телевизијску сезону по оцени гледалаца и критике "Балканском улицом" је једна од најгледанијих емисија на српским телевизијама, омиљена и код гледалаца који програме РТС-а прате преко сателита.

Аутор: Весна Дедић

број коментара 3 Пошаљи коментар
(среда, 24. јул 2013, 14:29) - anonymous [нерегистровани]

Bisera

Hocemo Biseru, ali da peva sve one stare hitove... Prozor, Ti nisi sam, Ti si covek moj... Moja cerka od 25 slusa Biseru, jer danas ne postoji pandan njoj.
Pozdrav za celu ekipu koja realizuje emisiju Balkanskom ulicom sve ove godine.

(понедељак, 22. јул 2013, 20:46) - Ponoćni_šetač [нерегистровани]

Legendarnom Balkanskom

Ova emisija, i emisija sa Dinom Čolić su nešto što vrijedi čuvati od zaborava. Vesna, moraš ugostiti ponovo Biseru Veletanlić :)

(недеља, 21. јул 2013, 16:02) - anonymous [нерегистровани]

Ima dana...

Divna dama, divna emisija, divna Staka, divna Vesna, sve zene, i sve divne. Prelepa prisecanja iz arhive, Staka je prelepo govorila, prava koleginica! RTS - nase nacionalno blago, samo to ne shvata bas svako. Ziveli vi nama!
Pozdrav od Srbina,koji danas strci, jer voli ovakve stvari

Балканском улицом Балканском улицом

Аутор:
Весна Дедић

Значајне личности, чија су имена и стваралаштво уткани у историју духа Београда и Балкана, у емисији „Балканском улицом“ већ петнаест година заредом- говоре о својим сновима о успеху у великом граду али и о тренуцима среће и туге, који су им обележили живот. [ детаљније ]