РТС 1: Програмска шема - уторак, 16. јан 2018

06:00
Вести
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
09:00
Вести
09:05
Музиканти, ТВ серија
12
09:45
Нешто лепо: Шанса
12:00
Дневник
12:15
Спортски дневник
12:25
Време, стање на путевима
12:30
Културни дневник
12:45
Морнарички истражитељи: Лос Анђелес, америчка серија
12
13:30
Грађанин
14:00
Од злата јабука
14:30
Позориште у кући, ТВ серија
12
16:00
Породично благо, ТВ серија
12
17:00
Дневник РТ Војводина
17:20
Шта радите, бре
18:25
Око магазин
19:00
Слагалица, квиз
19:22
Време
19:30
Дневник
20:01
Лото
20:10
Породично благо, ТВ серија
12
21:05
Инфо
23:40
Дневник
00:15
Спортски дневник
00:25
Морнарички истражитељи: Лос Анђелес, америчка серија
12
01:10
Вести
01:15
Кина, кинески документарни филм
02:05
Од злата јабука
02:45
Грађанин
03:00
Вести (04.00, 05.00)
03:15
Лов и риболов: Русија - река Кола
03:45
Око магазин
04:20
Омладински народни оркестар и певачки студио Радио Београда
05:08
Музиканти, ТВ серија
12
05:48
Верски календар