SNS: Jeremić na sve spreman, samo da bi otimao pare građanima

Gradski odbor SNS Niša saopštio je da je Vuk Jeremić, koga naziva portparolom surčinskog klana, "spreman da slaže i učini bilo šta samo kako bi ponovo krao narodne pare sa svojim koalicionim tajkunsko-medijsko-kriminalnim partnerima".

"Kriminalna organizovana banda predvođena šefom surčinskog klana Milanom Narandžićem Limunom, njegovim pomoćnicima, ništa manjim kriminalcima, Zoranom Bašanovićem i Ljubomirom Šubarom, ponovo laže narod preko Vuka Jeremića, portparola surčinskog klana" kaže se u saopštenju.

Niški SNS navodi i da se Jeremić kao "Tadićev ministar spoljnih poslova" borio za tzv. nezavisno Kosovo dok je otimao milione evra iz državne kase na dnevnice, skupocene hotele...

"Kada se Limun, Bašanović i Šubara jave preko Jeremića i pomenu u istoj rečenici paljenja automobila i političke naloge, jedino što građani Niša mogu odmah da konstatuju je da tu definitivno nisu čista posla, posebno kada se ima u vidu da govore o preminulom koji ima kriminalni dosije i koji je sam aktivirao bombu" navedeno je u saopštenju.

Kako kažu ono u šta su građani sasvim sigurni jeste da lažima Jeremića nema kraja, "i da je spreman da slaže i učini bilo šta samo kako bi ponovo krao narodne pare sa svojim koalicionim tajkunsko-medijsko-kriminalnim partnerima Miškovićem, Đilasom, Šapićem i pištoljdžijom Jankovićem, uz nezaobilazne Obradoviće, Šutanovce, Živkoviće".

Gradski odbor SNS ističe da pruža punu podršku pripadnicima policijskih snaga i veruje da će i ovaj put pokazati profesionalizam i privesti pravdi sve izgrednike koji se oglušuju o zakon na ulicama Niša.

Ranije danas Narodna stranka čiji je predsednik Jeremić navela je da je upozorila da nasilje sve više ugrožava imovinu, ali i živote građana Niša, da veruje u kompetentnost niške policije i istražnih organa i "zato nalazi samo jedno objašnjenje činjenice da ni nakon sedam paljevina automobila nema ni privedenih ni osumnjičenih lica - političku pozadinu ovih slučajeva".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво