Kosovska Mitrovica, ranjeni mladići stabilno

Mladić Stefan Čavić, koji je povređen u oružanom obračunu u severnom delu Kosovske Mitrovice, za sada je stabilno, ali se ne isključuju moguće komplikacije. Aleksandar Kostić, drugi povređeni mladić, nakon operacije uspešno se oporavlja, navode u Zdravstvenom centru u Kosovskoj Mitrovici.

Direktor Zdravstvenog centra u Kosovskoj Mitrovici Milan Ivanović izjavio je da su dvojica ranjenih mladića za sada stabilno, ali da se kod teže povređenog ne isključuju komplikacije.

Ivanović je za Tanjug rekao da je teže povređeni Stefan Čavić ranjen iz vatrenog oružja, da ima tri prostrelne rane, u predelu grudnog koša i dve u predelu stomaka.

"Ima opsežne povrede tkiva i krvnih sudova, a posle operacije njegovo stanje je stabilno, ali je i dalje neizvesno i ne isključuju se eventualne komplikacije", rekao je Ivanović.

Direktor Zdravstvenog centra navodi da je zdravstveno stanje drugog povređenog mladića stabilno.

"Povređeni Aleksandar Kostić pogođen je u predelu grudnog koša, posle hirurškog zbrinjavanja uspešno se oporavlja na odeljenju intenzivne nege i njegovo zdravstveno stanje je stabilno", rekao je Ivanović.

Šef operative KPS-a za sever Kosova Željko Bojić rekao je za Betu da je policija uzela izjave od svedoka.

"Policija je uzela pet izjava od mogućih svedoka i danas se nastavlja rad na slučaju", rekao je Bojić i dodao da je nadležni tužilac slučaj okarakterisao kao pokušaj ubistva.

Sinoć oko 21.25 u glavnoj ulici u Kosovskoj Mitrovici pucano je na Stefana Čajevića, a od rikošeta je povređen i Aleksandar Kostić, koji je smešten na odeljenje intenzivne nege.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара