Đorđević: Koncesija u najboljem interesu radnika aerodroma

Vlada Srbije uradila je najbolju moguću stvar za aerodrom "Nikola Tesla" i za radnike, imali smo više razgovora sa njima i oni su shvatili sve prednosti koncesije i ne postoji nijedna stvar koja je protiv radnika, rekao je ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević.

"Ono što je najbitnije jeste da aerodrom nije prodat, već je dat na koncesiju. Mi zajednički znamo i imamo viziju kako će on izgledati za 25 godina i da će biti novi pokretač privrede i industrije", rekao je Zoran Đorđević odgovarajući na pitanja novinara na Sajmu automobila gde je podelio ključeve dobitnicima nagradne igre "Uzmi račun i pobedi".

Dodao je da očekuje sastanak sa radnicima sledeće nedelje na kome će, kako kaže, biti samo on i radnici, koji će moći da pitaju sve što ih zanima.

"Vlada nema ništa da sakrije od radnika, naprotiv treba sve da znaju o tome kako se sve radi na potpuno transparentan način", istakao je Đorđević.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво