Ljajić: Manji budžet za ministarstvo u 2017.

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije Rasim Ljajić izjavio je da će budžet ministarstva za 2017. godinu biti za sto jedanaest miliona dinara manji nego ove godine, i da su se uklopili u plan koji su dobili od Ministarstva finansija.

"Trudimo se da štedimo i da sredstva u budžetu koristimo na najracionalniji način", rekao je Ljajić novinarima i dodao da planirani budžet za to ministarstvo za narednu godinu iznosi oko 3,48 milijardi dinara.

Ljajić je rekao da je resorno ministarstvo tražilo dodatna sredstva jedino za izložbu u Kazahstanu u iznosu od sto miliona dinara.

"Što se tiče limita koje smo dobili, mi smo se uklopili. Čak i sa ovim dodatnim sredstvima koje smo dobili za izložbu, imaćemo budžet koji je manji za sto jedanaest miliona dinara nego prošle godine", naglasio je Ljajić.

Ministar je rekao da je juče održana zajednička sednica svih vladinih odbora posvećena budžetu koja je dugo trajala, a da je za danas zakazana sednica Vlade Srbije, na kojoj bi jedna od tema trebalo da bude i budžet.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво