Читај ми!

Вучић: Шта је следеће, људи неће више да трпе Куртијев терор; Вархељи: Потребна нам је Србија за столом у Тирани

Председник Александар Вучић, у обраћању медијима након састанка са европским комесаром за суседску политику и проширење Оливером Вархељијем и потписивања три споразума са ЕУ, наводи да је посебно захвалан због споразума финансијске подршке Србији, као и да ћемо добити буџетску подршку од 165 милиона евра до краја године. Говорећи о ситуацији на КиМ, Вучић каже да се у Приштини не баве ничим другим осим хиперпродукцијом напада на све што је српско. Упитао је и шта је следеће, али и нагласио да је ситуација узаврела и да људи неће више да трпе Куртијев терор. Оливер Вархељи поручује да је процес проширења један од три приоритета ЕУ. Потребна нам је и Србија за столом у Тирани, истакао је Вархељи.

Европски комесар за суседску политику и проширење Оливер Вархељи у посети је Србији, а данас је одвојено разговарао са председником Александром Вучићем и премијерком Аном Брнабић.

До састанака долази након што је премијер привремених приштинских институција Аљбин Курти именовао Ненада Рашића за министра за заједнице и повратак.

петак, 26. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво