Читај ми!

Кливленд зауставио Лејкерсе, Бојан Богдановић надиграо Јовића

Кошаркаши Кливленда надиграли су ЛА Лејкерсе са 116:102 на свом терену предвођени сјајном ефикасношћу Донована Мичела. На гостујућем терену славио је Детроит надигравши Мајами са 116:96 уз одличну игру Бојана Богдановића. Млади српски интернационалац провео је на паркету свега девет минута уз скроман учинак.

Кливленд је прекинуо победничку серију ЛА Лејкреса и нанео им пораз после тери узастопне победе у врло равноправном дуелу који су практично добили у последњој четвртини.

Лејкерси су у неколико наврата успевали да анулирају вођство домаћина али су у финишу морали да поклекну пред изузетно расположеним Донованом Мичелом који је у последњој деоници меча убацио 17 поена а меч завршио као најефикаснији играч са 43 постигнута коша уз 6 скокова и 5 саистенција.

Одлично су га пратили Џарет Ален са 24 уз 11 скокова и Даријус Гарланд са 21 поеном уз 11 асистенција.

На другој страни Леброн Џејмс је меч завршио са 21 поеном уз 17 скокова и четири асистенције, а двоцифрени су били још само Томас Брајант са 19, Расел Вестбрук и Денис Шредер са по 16 поена.

Детроит је на гостовању надиграо Мајами и нанео им трећи пораз у последња четири меча, а хрватски интернационалац Бојан Богдановић је имао врло ефикасно веће. Био је најефикаснији играч победничког тима погодивши седам од девет шутева за три поена, а меч је завршио са укупно 31 постигнутим кошем.

Наш интернационалац Никола Јовић провео је на паркету свега девет минута, од четири шута три су била за три поена, погодио један и меч завршио са скромних пет поена.

У последњем синоћном мечу Далас је на гостовању надиграо Денвер са 116:115 уз нову одличну игру Луке Дончића, а домаћинима није од помоћи била ни нова одлична игра Николе Јокића. 

Резултати НБА мечева:

Кливленд - ЛА Лејкерс 116:102
Мајами - Детроит 96:116
Денвер - Далас 115:116

недеља, 19. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара