Читај ми!

Далас славио на гостовању у Денверу, Дончић надиграо Јокића

Тим Даласа надиграо је Денвер са 116:115 на гостовању и наставио успешну серију победа предвођен Тимом Хардавејем и Луком Дончићем. Никола Јокић је поново био надомак троструком двоцифреном учинку али то није много помогло његовом тиму да избегне трећи пораз у низу.

Далас је одлично почео меч на гостовању и практично већ у првој четвртини обезбедио победу дошавши до предности од седам поена коју су потом успевали да сачувају до краја и коначне победе.

Тим победника су одличном ефикасношћу предводили Тим Хардавеј са 29 поена и Лука Дончић који је постигао троструки двоцифрени учинак са 22 постугнута поена уз 10 скокова и 12 асистенција.

До сличног учинка је на другој страни био и Никола Јокић који је меч завршио са 19 кошева уз по 8 скокова и асистенција. Посебно је ефикасан био у самом финишу утакмице али је то било недовољно да сачува тим од пораза.

Најефикаснији у пораженом тиму Денвера био је Арон гордон са 27 постигнутих поена.

Денвер је тренутно пети на табели Западне конференције са 14 победа и 10 пораза, док је Далас седми са 13 победа и 11 пораза.

У првим синоћним мечевима на гостовању је победу славио и Детроит надигравши Мајами са 116:96, а на свом терену је Кливленд надиграо ЛА Лејкерсе са 116:102. 

Резултати НБА мечева:

Кливленд - ЛА Лејкерс 116:102
Мајами - Детроит 96:116
Денвер - Далас 115:116

недеља, 02. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије