Читај ми!

Хамилтон и Фетел проглашавају један другог фаворитима

Возач Мерцедеса Луис Хамилтон оценио је да је Ферари фаворит у новој сезони Формуле један, која почиње у недељу у Аустралији. Хамилтонов Мерцедес освојио је три узастопне дупле титуле од 2014. године, али је ове године после промене правила Ферари увек био бржи у тестирању.

"Ферари је тренутно најбржи, он је дефинитивно фаворит. Њихова брзина је била сјајна у тестирању", рекао је Хамилтон у Мелбурну, а пренели су локални медији.

Тестирање обично није показатељ како ће се ствари одвијати када почну трке, али су пред почетак нове сезоне Мерцедес и Ферари били испред свих и врло близу један другог.

"Врло је јасно ко је фаворит. Дајемо све од себе да их сустигнемо", одговорио је Себастијан Фетел из Ферарија.

Италијански тим је претходних година често био оптимистичан пред почетак сезоне, да би после почетка био критикован због неуспеха, тако да су сада у Ферарију одлучили да дају скромне изјаве, иако је на тестирању било очигледно да су им мотори сустигли Мерцедес, пошто су Фетел и тимски друг Кими Раиконен често били најбржи.

"Мерцедес је у последње три године био врло јак. Без обзира на промену правила и прописа, ако је тим био јак, биће јак и у години после промена, без обзира шта се радило са правилима", рекао је Фетел.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво