Читај ми!

Милош Павловић освојио два трећа места у Имоли

Српски аутомобилиста Милош Павловић започео је нову сезону са два трећа места на тркама Ламборгини Супер Трофео такмичења, које су одржане на стази "Енцо и Дино Ферари" у Имоли.

Павловић и његов тимски колега Алесио Руфини освојили су два трећа места у Про-Ам категорији.

"Било је јако лепо возити у Имоли, с обзиром да смо наступали пред више од 80.000 гледалаца, а вожња пред толико гледалаца је увек велико задовољство.”

”Што се самих трка тиче, и ове сезоне у Супер Трофео такмичењу мој фокус је рад са тимским колегом, с обзиром да је он аматер, али и поред тога успели смо да будемо током читавог викенда брзи и конкурентни и да се попењемо на победничко постоље. Веома сам задовољан резултатом", рекао је Павловић.

"Трке су биле јако узбудљиве, посебно прва у суботу, с обзиром на промену времена и олују која је стигла током трке. Било је забавно и могу да кажем да сам возио с осмехом на лицу, пошто волим такве ситуације.”

”Друга трка је била стандарднија, али и даље интересантна, с обзиром да је преко 50 аутомобила на стази и у сваком кругу се нешто дешава. Ипак, поново смо се попели на подијум, други смо у шампионату у овом тренутку, тако да је ово веома позитиван почетак сезоне за нашу екипу. Сада настављамо да радимо, да покушамо да на следећем тркачком викенду будемо још бољи", додао је српски аутомобилиста.

Павловић ће од деветог до 11. маја учествовати на тркачком викенду у Белгији на стази Спа-Франкоршамп.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво