Читај ми!

Евролига казнила Ергина Атамана и Панатинаикос

Тренер кошаркаша Панатинаикоса Ергин Атаман новчано је кажњен са укупно 35.000 евра због коментарисања суђења и непоштовања медија, саопштила је вечерас Евролига.

Евролига је навела да је Атаман кажњен са 30.000 евра због јавног коментарисања суђења после пораза од Макабија (87:91) у Атини у првој утакмици четвртфинала плеј-офа.

Атаман је кажњен додатно са 5.000 евра због непоштовања медија, јер је тренер Панатинаикоса одбио да се појави на обавезној конференцији за новинаре уочи другог меча четвртфинала плеј-офа са Макабијем.

У саопштењу се наводи да је Панатинаикос новчано кажњен са 30.000 евра због јавног коментарисања суђења после прве утакмице са Макабијем.

Клуб из Тел Авива је 23. априла у Атини победио Панатинаикос резултатом 91:87, а Атаман и челници домаћег тима су после меча тврдили да су судије оштетиле грчки клуб. Панатинаикос је два дана касније у Атини савладао Макаби резултатом 95:79 у другој утакмици чевртфинала плеј-офа Евролиге.

Тренутни резултат у серији је 1:1. Четвртфинална серија се игра на три победе, а наредна два меча биће одиграна у дворани "Александар Николић" у Београду и то 30. априла и другог маја.

четвртак, 16. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара