Obrati pažnju!

Karatisti iz Srbije osvojili su pregršt medalja i titula na nedavno održanim takmičenjima u Srbiji i Nemačkoj.

Kadetkinja Crvene Zvezde Emilija Antanasijević je među njima (kao deo reprezentacije), koja je do Štutgarta i nekoliko medalja, među kojima je i zlatna, došla uz pomoć - donacija. Bez pomoći nekoliko ljudi i kompanije, ona tamo ne bi imala kako da ode. Kako izgleda put mladog profesionalnog sportiste? Od koga može očekivati finansijsku i drugu podršku na putu ka uspesima i pod zastavom Srbije? Da li profesionalni sport postaje potpuno stvar tržišta, izmešten iz svega dobrog što utisne u zajednicu? O tome, ali i o načinima da od bavljenja sportom napravite nešto lepo, značajno i dragoceno za sebe, pričali smo sa 15-godišnjom Emilijom.

U nastavku emisije predlažemo kulturne događaje, svirke i koncerte koje možete posetiti ovih dana. Muzičke „Vremenske kapsule” posvećujemo Nilu Jangu koji puni 74 godine, i pesmama grupa „Mednes” i „Kvin”, koje danas obeležavaju godišnjice objavljivanja. Tu je i pola sata muzike samo iz Srbije i regiona, noviteti sa top lista, priče o nastanku i zanimljivom „životu” raznih pesama i naš reporter sa aktuelnim gradskim informacijama.

Voditelj: Kruna Pintarić

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво