Obrati pažnju!

Pola veka Dvestadvojke – proslavljamo ih s vama!

Onako kako smo 50 godina gradili odnos sa slušaocima, gde nismo samo bili „mali ljudi iz radija” već i „mali zupčanik” rokenrola, satire i kulture, tako i proslavljamo rođendan. Nakon besplatnog koncerta u Štark areni, danas ćemo sumirati ono najlepše, najzabavnije, najvažnije, i ono što je dovelo do toga da smo i danas tu uz slušaoce - mada, posle toliko vremena, uz drugare. Nećemo više govoriti sami o sebi, već će to učiniti muzičari sa domaće rok i pop scene.

U nastavku emisije predlažemo događaje širom Srbije koje možete posetiti ovih dana, a prenosimo vam i vesti iz digitalnog sveta. Rubrikom „Vremenska kapsula”, u skladu s našim slavljeničkim datumom, putujemo do samog početka emitovanja programa Dvestadvojke, kada se pre tačno 50 godina čulo „Šu, šu, Šumadijo” Olivere Katarine.

Voditelj: Branislav Trajković

broj komentara 0 pošalji komentar
Obrati pažnju!  	Obrati pažnju!

Autor:
Beograd 202

Znate li za jednu od omiljenih mačijih igara? To je vijanje crvene tačkice lasera kao da je ukleti neprijatelj, a mačka rešena da spasi svet od zle Crvene tačke. Naši problemi su, nekada, tek toliko stvarni. Tačnije, često se bavimo brigama iz pogrešnog ugla. Mi predstavljamo važne izazove i put do njihovog razrešenja – obrati pažnju! [ detaljnije ]